Instagram
logo

Steun Brassband Buizingen

Voor bedrijven: word partner!

Om het goed functioneren van onze band te kunnen garanderen, is een begroting in evenwicht van het hoogste belang. Dit probeert de band te bekomen door inkomsten uit concerten, bijdragen van de muzikanten, gemeentelijke of andere subsidies en lokale sponsoring. De dag van vandaag is het voor de band onmogelijk geworden om op de bovenstaande, ‘klassieke’ manier het begrotingsevenwicht te bewaren. Brassband Buizingen zoekt momenteel partners om een nieuwe zuurstof in het jaarbudget te brengen. Het is zeer belangrijk om nieuwe middelen te vinden, zo niet zou de band over een paar jaar verdwenen kunnen zijn. Nieuwe samenwerkingen zoeken en uitbouwen, met een duidelijk voordeel voor beide zijden, is op dit moment onze hoogste prioriteit.

Voor privépersonen: word vriend van Brassband Buizingen!

Dag in dag uit zet Brassband Buizingen zich in om muziek van hoog niveau te verwezenlijken. Kwalitatief hoogstaande concerten afgewisseld met (inter)nationale wedstrijden vormen de voornaamste bestaansreden voor ons ambitieus orkest.

Helaas hebben bands als de onze het financieel niet makkelijk. Onze muzikanten maken wekelijks op eigen kosten grote verplaatsingen voor de repetities op maandagavond. Heel wat muzikanten zijn professioneel bezig met muziek, maar geen enkele vaste muzikant wordt bij ons vergoed voor zijn of haar engagement.

Lokale financiële steun is erg moeilijk te verwezenlijken voor een groep als de onze, net omdat onze muzikanten van heinde en verre afkomstig zijn. Wij proberen ook iets terug te doen: mooie concerten zijn daar slechts een deel van. Brassband Buizingen organiseert jaarlijks een brassbandworkshop, waar jonge koperblazers en percussionisten de kans krijgen op een mooi niveau samen te spelen en bij te leren van de BBU-solisten.

Intussen heeft u wellicht begrepen dat wij u nodig hebben om ons doel te bereiken: wij vragen u om onze mooie band een financieel duwtje in de rug te geven.

Word Friend of Brassband Buizingen (75 euro)

U krijgt twee toegangskaarten voor 1 concert naar keuze (in eigen organisatie) in 2020, met voorbehouden plaatsen en een fles cava of witte of rode wijn (of equivalent) inbegrepen.

Uw naam wordt vermeld als Friend op onze website (tenzij u dat niet wil). U kunt er trots op zijn dat u een culturele vereniging broodnodige zuurstof biedt. Om 'Friend of Brassband Buizingen' te worden, schrijf 75 euro over op BE02 0013 1412 1240 (BIC GEBABEBB), met vermelding Friend.

Word Premium Friend of Brassband Buizingen (125 euro)

Naast alles wat hierboven vermeld is, mag u gratis binnen op alle concerten van de brassband (in eigen organisatie).

Om 'Premium Friend of Brassband Buizingen' te worden, schrijf 125 euro over op BE02 0013 1412 1240 (BIC GEBABEBB) met vermelding van Premium Friend.

Onze bijzondere dank bij voorbaat! De muzikanten, dirigent en bestuur